Chelsea, din lilla glädjeflicka!

Publicerat: 2010-12-30 kl. 08:48:03

Inspirerad av Akos slakt av träningsmetoden Chelsea bestämde jag mig först och främst till att försöka på egen hand, sedan låta Mathilda ge sig på det, med blandade resultat!

Chelsea:
Det går ut på att du under en minut ska klara av 5 chins, 10 armhävningar, 15 squats. Direkt när nästa minut börjar ska du göra samma sak igen. Så på 30 minuter ska du ha gjort 30 "varv".

Resultatet av mitt försök:
Julmat, förbanna denna julmat! Jag lyckades med 15 stolta varv, varpå ljumsken ville sätta tofflorna, högra latsen skrek och andningen var som hos en överviktig astmatiker i ett överbefolkat 70-tals rökrum... Som ett slag i ansiktet, med andra ord. Det blir ett nytt försök i dagarna, när ryggen känner sig redo igen!

Min tanke blir ju såklart att "Detta måste jag låta hönan testa, bloggmaterial deluxe!" och efter en kort övertalningsprocess på väg till gymmet gick hon med på det. Resultatet ser ni här nedan... njut...


Som synes vill jag att hon ska klara av detta!

"Får jag lov att göra min egen träning nu?" sa hon och smög sig bort mot arsle-maskinerna, men dock inte utan att ha skickat ett klart budskap ut i fitnessverige: There's a new sherif in town!

Att (försöka) leva på sitt namn?

Publicerat: 2010-12-27 kl. 21:39:58
Verkar bli vanligare att gamla, avdankade byggare griper efter halmstrå och startar kosttillskottsmärke i hopp om att tjäna lite extra kosing genom att vilseleda sina fans och få sålt en och annan burk hokus pokus.

"Levrone formula", Kevin Levrones pre-workoutprodukt som på absolut inget sätt skulle kunna vara så revolutionerande som han påstår, om man läser innehållsförteckningen. Dorian Yates Nutrition, vars produkt "Noxpump" (som jag testat), även den fullkomligt onödig och värdelös. Även vår svenska förmåga Binais Begovic har startat ett eget kosttillskottmärke "B.M.R" ihop med några andra, dock har jag ingen uppfattning om deras produkter över huvud taget, men vore intressant om någon där ute har det...?

För alla er som inte har sett Bigger, Stronger, Faster ger jag er här en väldigt intressant filmsnutt rörandes kosttillskott:

Var en rejäl eye-opener för mig åtminstone...

Nog om det! Intervallträningen går bättre och bättre. Även om det vore mer fördelaktigt att dela upp styrketräningen och intervallträningen så har det blivit ihopslaget på sistone. Efter varje pass tar tar jag mig upp på löparbandet eller motionscykeln och kör en och annan intervall.

Jag kör mycket 2:1 ratio, dvs 1 min högintensiv = 30 sec vila/lågintensiv. (=Det högintensiva är dubbelt så långt som det lågintensiva). När jag inte längre orkar detta kör jag 1:1 ratio istället och siktar alltid på ca 20 intervaller.

Benhinnorna uppskattar inte mina nya träningsvanor lika mycket som mitt hjärta (förhoppningsvis) gör! Efter intervallerna känner man sig som en pirat med två träben, modell sliten!


Förr i tiden blev man väldigt vaskulär av att köra lite cardio... Den tiden är dock förbi!

Morgontrött...

Publicerat: 2010-12-23 kl. 08:47:16
Jag har en kollega på jobb som är sannerligen imponerande. Han är runt 47-48 år gammal men har en riktigt sjysst fysik då han varje dag springer/cyklar till och från jobb och gör detsamma under lunchen, allt för att lyckas pressa in sin träning i vardagslivet.

En dag på jobb under slutet av min diet säger han plötsligt "Jonas har verkligen motiverat mig till att ta min träning ett steg längre vad gäller kosten och allt runt omkring!". Den här personen hade inga tankar på rätt kost och hade aldrig testat något kosttillskott över huvud taget och har trots det varit elitlöpare under en lång period av sitt liv.


Lilltomte som man är gömde jag därför en Fairing Sloow Carbs 2 i hans skåp som en julklapp och när jag idag kom in på avdelningen så såg jag att påsen stod där, nästintill tom. Antingen gillade han bara dess smak eller så har han märkt att det faktiskt underlättar träning och prestation med rätt tillskott.

Min poäng här är att det är aldrig för sent att utveckla sin träning, kost eller upplägg i stort. Oavsett ålder, sport eller situation så finns det alltid möjligheter!

Igår (onsdag) blev det ett tidigt morgonpass, bland de tidigare passen någonsin för min del faktiskt!

4.00: Frukost
6.00: 40g Vassle
6.25: Rage Nitro
6.55: entrade jag gymmet
9.00: Full fräs iväg till jobb i snökaoset

Tanken var att jag skulle göra detsamma idag men eftersom det blev en sen kväll igår bestämde jag mig för att tillåta mig lite "julvila", ve och skam - Jag vet! Man tänker aldrig riktigt logiskt som nyvaken och jättetrött, då kan de mest idiotiska idéerna någonsin låta fullt logiska i skallen. "Jag vet! Om jag ringer chefen och berättar om det spända läget i nordkorea så borde jag få ligga kvar i sängen idag ju!"... Sen när man väl vaknar nästa gång och inser vad man gjort, som i detta fallet när man skippade träningen, så ångrar man sig bittert! Jag är då verkligen ingen morgonmänniska...

Hoppas att alla får en jättefin Lilla Julafton och att alla som inte måste ut i kaoset kan unna sig en lugn dag hemma i värmen!



Multitasking at it's best!

Publicerat: 2010-12-20 kl. 21:07:12
Sitter i skrivande stund på motionscykeln på gymmet och skriver detta blogginlägget. Det gäller att multitaska för att ha tid med viktiga saker, såsom att baka scones, förbanna allt och alla över snön som fördvårar precis allt och såklart att träna!

Jag har nu haft ännu en helg (sön-mån) där jag inte lyckats vila speciellt mycket. Igår gick jag upp vid 6.00 för att baka scones åt hon den där som brukar sova i min säng innan hon skulle jobba och idag var det tvättid innan fan själv vaknat!

Träningen gick dock super, vilket annars vore väldigt märkligt då jag just nu har ett högre kolhydratintag än vad samtliga deltagare på delicatos firmafest får i sig!

Mitt upplägg vad gäller pre- och postworkout är för nuvarande:

60 min innan:
40g Fairing Complete Protein III


30-40 min innan:
1 dosering Fairing Rage Nitro


Under passet:
1* dosering Fairing Fury


Direkt efter passet:
50g Fairing Complete Protein III
50g Vitargo


Vid hemkomst:
Middag utan hämningar!

*Kan variera uppåt beroende på hur långt/tufft passet blir.


Typ så här man känner sig efter lite Rage Nitro!

Dagens pass blev:
5min rodd

4x chins
2x hantelrodd
3x Skivstångsrodd i smith (90 graders lutning på överkroppen) med handflatorna framåt.
2x enligt ovan men med handflatorna inåt, "yatesrows".
4x latsdrag
4x Reverse pecdec

1x Myo-Reps Skivstångscurl:
10 + 4 + 3 + 3 + 3 + 2
3x Hantelcurl
3x Hammercurl med rep.

25 min intervallöpning
5 min rodd
25 min lågintensiv cykel

Ikväll blir det en kort stunds ta-det-lugnt-för-du-börjar-bli-jävligt-gammal-och-sliten-jonas-tid innan man unnar sig några timmars sömn inför morgondagens jobb! Hoppas alla haft en bra dag! Vi hörs säkerligen imorgon!

Nu är det fredagsmys!

Publicerat: 2010-12-18 kl. 00:05:57
Tanken är att jag nu ska försöka ta periodisering mer på allvar. Det är så lätt hänt att man fastnar i sina träningsvanor och glömmer bort att det faktiskt handlar om att chocka muskeln och försätta den i en situation som den inte är van vid och inte riktigt klarar av, vilket gör att den måste anpassa sig genom att öka i volym och/eller styrka.


Fick en ny bild från DC skickad till mig av Homan Meshkat!

För nuvarande kör jag 10 reps på varje övning, lugnt och strikt och fokuserar på att isolera muskeln jag har i åtanke utan att tänka på vikten jag använder. Nästa period, om två veckor tänkte jag köra en kortare period med låga, tunga reps (2), följt av en kort period med högreps (3) för att sedan återgå till en lite längre period (1) igen.

Det enda som är genomgående för varje period är att jag då och då kompletterar med Myo-reps.

Första riktiga benpasset idag på väldigt länge och hade en viss tanke med mig in i gymmet: Har ni någon gång sett en olympisk atlet i knäböj med små quadriceps? Svar nej. Med tanke på att de i princip endast kör knäböj, frontböj och ibland en isolationsövning för hamstrings så är det kanske dags att man som nybliven fitnessfjolla går ifrån bensparken och fokuserar på det basala. Med det i åtanke blev passet enligt följande:

8x knäböj
5x frontböj
5x liggande lårcurl
5x vadpress

Följt av 45 min gångband med gångstil a la pensionär deluxe!

Innan träningen var jag och kikade på två lägenheter, varav den ena verkligen föll både mig och thilda i smaken. Efter vi lämnat visningen dröjde det inte mer än en halvtimme innan jag fick erbjudandet om lägenheten via telefon, så på måndag är det tänkt att jag ska sätta bläck på papper och förbereda mig inför en ny härlig lägenhet! Åh vad jag längtar... 2010 kan varit mitt bästa år hittils?

Det är många som skrivit och undrat hur lång jag är, av någon anledning.. Svaret på den frågan är att jag är 180 stolta cm över havet!


Likt en gasell över savannen...

Publicerat: 2010-12-14 kl. 22:43:24
...vore väl den raka motsatsen till hur jag är för tillfället!



Har påbörjat Operation Fitness 2011 i form av rodd, chins, dips, löpträning, skötsam kost (bortsett från mina hemmagjorda scones till gröten på morgonen) och hård träning.


1 dl grahamsmjöl, 3 dl vetemjöl, 2 msk bakpulver, 2 dl filmjölk 3%ig, 2 tsk salt, 50g smör, samt russin, kanel och pepparkakskrydda efter känsla. Blanda ihop allt, forma bullar (ca 3 st) och in i ugnen i 10 min på 250 grader i mitten av ugnen. Voila!

Löpträningen har gått förvånansvärt bra, som gammal elitfotbollspelare (nåja, P-15-laget i inavlade trakterna Gislöv räknas väl som semi-elitfotboll kanske?) även om tankar och även uttryck som "Fyfan i helvete..", "Åh din brinnandes jävel" och "Gudars skymning!" flög genom luften under premiärlöpningen i svinkalla skåne...

Även rodden går bra, med tanke på att jag är helt grön bakom spakarna. Känslan av att pumpen är på väg att hoppa ur kroppen och springa in på OBS stormarknad för att köpa en limpa John Silver utan filter är väl något man får räkna med så här i början av rodd-karriären...

Fairings nya produkter.. Mina babies för tillfället!



Fury är väl den produkten som är svårast att utvärdera efter bara två dagar, men det jag reagerade direkt på var hur lättdrucken den var. Jag har kört en del andra intra workout-produkter tidigare, såsom Xtend och BCAA xplode som vänt sig i magen på mig vid tunga träningspass och efter en tids bruk mår man illa bara av lukten av dessa produkter då det till slut blir som att kroppen vet att halvvägs igenom passet så kommer magen börja dansa rockring, detta hände dock inte med Furyn utan den smakade väldigt friskt och var som sagt väldigt lättdrucken.

Ragen var också positivt överaskande. Tanken bakom denna versionen är ju "extra allt" så jag var lite orolig över att magen skulle reagera på den här. Produkter som crack, no-xplode, shotgun etc (kan fortsätta) har en tendens att placera mig på toaletten efter varje intag. Så trots styrkan i nya Rage kände jag mig ändå lätt i kroppen med extra fokus och har fått en riktigt bra pump, men som sagt så är det kanske lite tidigt att utvärdera denna...

Så, initialt är mina intryck av dessa produkter väldigt goda och jag rekommenderar absolut er till att testa!

GymGrossisten är väl de som roffat åt sig hela första batchen av fury och rage nitro, så vill ni åt dessa via nätet är det nog där ni ska börja leta!

Rostbröd - Connecting people!

Publicerat: 2010-12-12 kl. 18:52:59
En minst sagt känsloladdad helg är nu till övers... Skönt!

Det som skulle vara en avslappnad helg med rehab och bara njuta av allt och ingenting blev istället väldigt ångestfylld då jag redan på fredagen kände hur "Fan vad jag vill tävla imorgon!"-tankarna började infinna sig. Hela tiden när man tittade på klockan så tänkte man "Jaha, nu hade man varit på invägning..." eller "Jaha, nu hade man förbannat sig över hur jävla torra riskakor egentligen kan vara...". Inte föräns efter finalen på lördagen började man känna sig som människa igen och kunde slappna av, nu var det över för alla, inte bara för mig!

Fredag:
Efter bilresan upp och incheckning traskade jag och hönan ner på avenyn för att besöka ett av våra favoritställe: Hard Rock Café! Maten var som vanligt likt ett rosa sambadansande moln som färdas ner i mellangärdet, men just för kvällen var det kanske inte helt rätt val då jag var på snack-humör med thilda, något som inte riktigt funkar i den högljudda miljön på hard rock...

Väl tillbaka på hotellet fick vi lite Idolmys med obligatoriskt gottis från Pressbyrån...



Lördag:
Ångesten infann sig tidigt.. Idag borde jag stå på scen, men icke! Dock tröstade jag mig med frukostbuffén på Gothia Towers, buffén som inte innehöll pannkakor. Alla som känner mig vet att pannkakor är guds gåva till mig och min lycka! När Mathilda är mitt uppe i att berätta något (som förmodligen var jätteviktigt) spänner jag ögonen i en liten madame, uppskattningsvis i 5 års-åldern, som befinner sig snett bakom Mathilda... "Vänta nu här!" utbrister jag bestämt, varpå mathilda tystnar och tror något allvarligt har hänt... "Den där ungen har fått tag i pannkakor!".. Jag fortsätter att spänna ögonen i henne och säger tyst för mig själv "Ja du vet vem jag glor på!". Jag fick aldrig lagt vantarna på de där pannkakorna... Men dock lite andra godsaker!
     
I like bread!

Fitnessfestivalen/Luciapokalen så... Besvikelse! Jag misstänkte att det var min egen bitterhet över att inte stå på scen som färgade mina åsikter, men efter att ha hört med andra som också varit där så verkar det som att FF/LP inte höll samma klass iår som det brukar och som man förväntat sig. Utställarna kändes inte lika engagerade iår, priserna var inte lika vassa som annars och tävlingen höll betydligt lägre klass än normalt. Var bara Fairings monter som sin vana trogen visade framfötterna. Hela Freeman/Cutler-incidenten bidrog väl också en hel del till den dämpade stämningen och det märktes på publiken som aldrig förr varit så tystlåten...

En kille som dock imponerade på mig var Niro de la Rua Franco, som enligt mig är den bästa -70 kg-junioren jag någonsin sett sedan jag började sitta lönnfet i publiken/eller tävla (Var på LP05 för första gången). Niro verkade dessutom vara en väldigt ödmjuk kille och ödmjuk vinnare, till skillnad från vissa andra segrare i juniorklasserna.


Niro de la Rua Franco

Då jag inte fann speciellt mycket av det jag var på jakt efter så blev det "bara" Fairings nya produkter Fury och Rage, samt ett gäng av Body Science nya protein bar 'Protein Meal' som är riktigt god och med sjysst näringsinnehåll! I normala fall löper jag ju runt på mässan mellan montrarna likt en brunstig hamster och dregglar över mängder av produkter och bara känner hur varje utställare blir mer och mer lockad att tillkalla ordningsvakter, men iår var jag inte speciellt imponerad eller taggad!



Efter vi lämnat Luciapokalen så traskade vi över till Lisebergs julmarknad där vi gick och mös (nåja, jag iaf, mathilda gnällde över att hon fått en sten i skon, som hon sen sa var en blåsa och inte en sten, som sen visade sig vara ingenting?!). En sten i skon kan mycket väl vara ett kodord för 'en fis på tvären' i kvinnomun!




Mathilda fick inte alltför många tuggor av denna godbiten...

Efter julmarknaden, där vi avnjöt glögg, pannkaka och världens största kanelbulle, samt gett mathilda tillfället att likna mig med en get(?) så gick vi ner på avenyn och tog en kvällsfika... Ja, mathilda orkade ta sig till avenyn trots sin fis på tvären!  Här var väl första gången under helgen som jag verkligen kände mig avslappnad och lugn... Nu var det som sagt över för alla, inte bara mig, och jag kunde med gott samvete se fram mot nästa års utmaningar.. Och som jag ser fram mot det!


Man får vara snabb med kameran för att hon inte ska dyka ner under bordet!


Sen kände jag såklart att jag behövde runda av kvällen med lite "kvalitetsprotein" för att förhindra katabolismen!




På vägen hem avslutade vi helgens lilla trip med ett besök på Max, mitt överlägset mest gillade ställe när det kommer till snabbmat! Mathilda, som är mer lagd åt Burger King-hållet (Ja, även solen har sina fläckar minsann) ger Max betyget "Jag vet inte, jag har ju en thing för whoopern".. ja vi har alla våra fetischer!

Vad är det då jag syftar på i överskriften, tänker ni? Har han nu smuttat på gammelfarmors hostmedicin igen, tänker ni? Nej under söndagens frukostbuffé inträffade något kul! Jag stod med smörpaketet i ena handen, smörkniven i andra handen och väntade likt en besatt chark-arbetare på att rostbröden skulle bli färdiga, varpå en tävlande tjej lägger ner en brödskiva i brödrosten precis när mina börjar bli klara. Som den samarit jag är (Skämt åsido, jag insåg bara att jag inte hade plats på tallriken) så erbjuder jag henne istället en av mina brödskivor som nyss blivit klara. Om man dessutom kolhydratladdar inför scenen så är en seg brödrost det sista man vill stöta på... Tjejen i fråga är precis på väg därifrån när hon vänder sig om "Du körde DC förra helgen va, juniorer, och ska gå över till fitness nu? Jag har precis hittat in på din blogg och tycker du skriver så bra, man blir glad när man läser den!".. Jag blev helt överrumplad och personalen på hjärnkontoret börjar genast ifrågasätta "Hur känner hon igen dig trots att du är svullen som adam alsing?! Hur kan en tjej, som för det blotta ögat inte bara är fullt normal utan även verkar trevlig gilla en blogg skriven av en väldigt udda liten pojke?!". Frågorna var många, men efter att mina kolhydratspeedade styrelsemedlemmar i skallen överlagt så kom vi i gemenskap och samförstånd överens om att det gjorde mig jätteglad! Det är precis sånt som gör att jag vill fortsätta skriva... Tack, du anonyma brunmålade madame! Du motiverar mig att fortsätta skriva en fjortisblogg om en udda liten herres liv!  Dessutom hoppas jag att det gick jättebra för dig på din tävling!

...När jag sen kommer tillbaka till bordet, lite sådär upprymd, säger jag till thilda: "Något kul hände precis..." och innan jag han fortsätta säger mathilda "Vadå, hittade du pannkakorna?!"... Great minds think alike!

Blandade bilder från helgen...

Publicerat: 2010-12-10 kl. 07:24:46
Blir ett väldigt hastigt inlägg så här på morgonkvisten! Svider om till det marinblåa stället och åker iväg och jobbar några timmar innan en liten getawayweekend i göteborg hägrar! :)








Lugnet efter stormen...

Publicerat: 2010-12-06 kl. 23:21:44
...så känns det just nu.

Jag har hållt inne på detta blogginlägget för jag velat samla mina tankar och komma fram till hur det verkligen känns så här efter årets enda tävling, tillika min sista bodybuildingtävling någonsin.

De flesta i min närhet vet att jag sedan en lång tid tillbaka redan haft mina tankar på min kommande satsning inom Athletic Fitness, det jag alltid velat göra! På något sätt gled jag dock in på byggning redan 07' och fortsatte sen inom det av den enkla anledningen att jag ville möta andra juniorer. Så iår var alltså mitt sista juniorår och därför kan jag nu gå över till AF med "gott samvete" och känna att jag genomfört det jag lovade mig själv att göra.

Jag minns glasklart hur jag för några dagar sedan stod på scen med en sidechest i full gång, blickar ut över domarkåren och tänker högt inombords "Varför gör jag detta?! De byxorna jag vill ha på mig just nu är svarta och betydligt mindre avslöjande än dessa... jag vill göra chins, jag vill göra dips, jag vill förtjäna varje poäng och visa riktig järnvilja!".



Ett värdigt avslut på mina år som juniorbyggare hade varit med ett guld, men ett avslut där jag verkligen känner och understryker "Det är på tiden att du går över till något annat nu" är nog minst lika bra. På så sätt kan jag blicka tillbaka utan att ångra något...

Jag hoppade av bussen... Ville verkligen inte gå till skolan! Jag gick in på pressbyrån och köpte en sån där Body-tidning, var ju tvungen att ha något att läsa när jag ändå tänkte fördriva tiden på ett lokalt konditori med kaffe och ostfrallor - Skolan kände jag inte alls för idag! Eftersom jag nyss börjat gymma kan det ju vara bra att kanske få något tips från tidningen... Bläddrade genom tidningen något och fastnar för en viss fysik, "Som han ska jag bli!" tänker jag... Personen i fråga var Seth Ronland, en mycket framgångsrik fitnessprofil som vunnit SM flera gånger... Jag var 16 år gammal. Nu ett par år senare är det dags att bli det jag bestämde mig för att bli den där dagen på konditoriet. Seth, I'm coming for you!


Seth Ronland @ 2006

Dagen efter tävling unnade jag mig dock en tidig julklapp... En blender som jag velat ha alldeles för länge utan att fått tummarna loss till att faktiskt köpa!

För jävla snygg!

Tyckte den var så snygg att den fick stå i sin förpackning i köket en hel dag innan jag packade upp den.. När jag väl packade upp den dagen efter och uttryckt mitt goda tycke i form av "wow.. oooh... aaaah" så fick jag nästan dåligt samvete av att använda den, så jag lät den stå... Imorgon ska jag försöka ta det ett steg längre och faktiskt använda den!

Invägning: Check!

Publicerat: 2010-12-03 kl. 21:13:21
Då vart invägningen avklarad. Efter timmar på stående fot (bokstavligt talat) hemma hos Julius där jag blivit målad likt en kyckling som vägrade ta åt sig av marinaden, så kunde jag till slut dra på mig mina uppskattningsvis 43 lager kläder för att sätta mig i bilen mot Lund och invägning.

Vikt: 78,5 kg.

Vilket innebär att jag lyckats pressa ner mig från +80 till -80, kul!

Efter invägningen åt jag en av mina matlådor omedelbums under tiden jag tittade på när övriga deltagare vägde in sig... 100g lax och 400g potatis. Mums!

En liten sneakpeak på formen från dagens målande kanske?

Inga carbs, men eftersom jag lyckades hålla mig varm så vart jag åtminstone något vaskulär. Något jag vill få fram även under morgondagen... Det blir det stora projektet: Kroppstemperatur!

Ca 20 minuter till nästa mål mat och jag längtar... Efter det blir det horisontalläge i Julius soffa till en film, och kanske lite sömn, innan nästa mål mat två timmar senare. Efter det sätter jag tofflorna för dagen och tar mig till John Blunds land för några timmar innan avfärden mot tävlingen hägrar 05.50 imorgonbitti... Tävlingsnerverna har börjat infinna sig på allvar, wish me luck!

Hoppas vi ses om sisådär 12 timmar.

Sist men inte minst: Desi som la färgen på mig... frågan är om det är detta som kallas ett riktigt skitjobb? ;)


Dags att torka!

Publicerat: 2010-12-03 kl. 00:30:48

Nu har jag i skrivande stund slutat dricka helt och hållet och väntar därför på att man nu ska komma i toppform!


Liten smygtitt på formen innan vätskan börjar rinna av mig! (Förhoppningsvis!)

På spisen står sista kastrullen med potatis och koker i väntan på att ätas imorgonkväll efter invägningen. Vilket innebär att jag, vid nästa mål mat, har fastat i ca 30 timmar, så jag lär vara gaaanska hungrig!

Kroppen är nu också babylén, men det på en bekostnad till diverse skärsår.. Hur gör ni kvinnor varje dag!? Men, vill man vara fin så måste man ju helt enkelt lida pin sägs det! Kommer svida fint imorgon när protanen tränger in i såren!

Tanken är att Julius ska hämta mig vid 8.30-snåret, varpå byggarbilen fortsätter bort mot Desi som också ska delta i mitt Entourage över helgen. Efter det är det hem till Julius där massor med färg ska läggas, body ska lusläsas och xbox ska spelas! Det kommer bli en lång dag men förhoppningsvis fylld av skratt och en bra färg på min kropp till slut!

Vi vill bli färdiga med färgen i god tid så vi även har just gott om tid att ta oss in till lund, med tanke på vädret. Det sista man vill är ju att behöva stressa dagen innan tävling...

Annars så här i jul- och fitnessfestivaltider så har jag spånat lite på vad jag är ute efter, listan blir bara längre och längre.. är det någon som mot förmodan tänker ge mig en julklapp iår så har ni här tips från coachen!

1

A must-have! Dock svår att få tag på då den ännu inte lanserats på riktigt i Sverige. Jag lyckades knipa åt mig några burkar från Benjamin på Gymgrossisten i Malmö och blev förälskad! Kolhydratkälla som inte huvudsakligen är från malto/dextro i kosttillskott välkomnas varmt av undertecknad! Ge mig denna, tomten.. Jag har varit snäll iår!

2

Har alltid varit en fan av Olimp's produkter och när offseason närmar sig så passar väl inget bättre än att prova på deras nya gainer? Kan mycket väl bli en eller två såna här på FF10!

3

Det ultimata mellanmålsproteinet! Härlig mix av vassle och kaseinprotein och väljer man dessutom smaken 'Double Chocolate' så är man hemma på alla plan! Bland det godaste proteinet på marknaden.

4

Det perfekta fluffproteinet! Ja, som ni flesta märkt så har ju Andy smittat mig med fluffberoendet och efter att ha testat ett tiotal olika proteinpulver så kan jag säga att 100% Whey Protein Professional från Scitec är fullkomligt överlägset både i konsistens och smak. Smakerna 'Strawberry White chocolate' och 'Vanilla Very Berry' dominerar!

5

Sist och faktiskt också minst: Swebar Pepparkaka! I mina ögon den helt klart godaste proteinbaren vi kan få tag på och med ett helt okej näringsinnehåll! För er som inte testat - GÖR DET!

Även om det säkert inte ligger i någons planer att lämna en av dessa klappar under min gran iår så har jag kanske influerat till andras julinköp? God Jul på er och jag hoppas vi ses i Lund på Decembercupen 2010 på lördag!


Mission accomplished!

Publicerat: 2010-12-02 kl. 00:10:04

Har mått något bättre idag, som tur är, annars vet jag inte vad jag gjort... Det blir vila imorn också för att jag inte ska gå under helt! Tur att detta bara pågår några dagar till. Livskvalitet är ett ord jag normalt lever efter, men som jag nu längre knappt kan stava till... lics.. liks.. äh, Liiivskvalitet var det ju!

Cravingsen håller i.. och efter flera dagars uteblivna pepparkaksrullar så satt jag i en smskonversation med min gode vän Julius och beklagade mig. Det hela slutade med att vi körde iväg en runda med det enda uppdraget att hitta dessa godbitarna! Jag: "Vi kan inte vara så störda att vi ger oss ut i ovädret bara för det här?" Julius: "Säger vem fan då?!" och vips så var vi på ICA Maxi, där de stod uppradade, inbjudande på ett nästan erotiskt sätt! (Svar ja, jag har dietat för länge!)


Aldrig ens smakat dem, men som sagt, jag var tvungen att ha dem!

I övrigt så kan jag väl anse mig själv vara förberedd för the afterlife nu. Kylen är fylld av härliga råvaror, frysen likaså. Det har även lämnats utrymme för en del andra godsaker som man inte klarar sig utan:


En inte helt för tragisk syn om du frågar mig! Kanske någon glassort ni saknar? Kom med förslag så är risken (eller chansen?) stor att de dyker upp i frysen de med!

Men än är vi inte där... Först är det några dagar med uteblivna kolhydrater som hägrar, då jag inte kommer börja fylla föräns efter invägningen på fredagkväll, då i form av potatis och lax. Det jag ser fram mot mest är att jag ska få unna mig några riskakor med nutella på efter förbedömningen - Can't wait!


Mår väl sisådär...

Publicerat: 2010-12-01 kl. 02:43:11
Ja nu är kroppen slut... Kommer inte upp ur sängen om mornarna!

Dessutom har jag sjuka cravings, efter märkliga saker, som vanligt...


Trots att jag aldrig ens smakat en, så känner jag bara att jag MÅSTE ha en!

Sömnen då? Jo den ska vi inte ens prata om.. Den existerar inte, jag kan inte sova längre helt enkelt. Låt det bli fredag och invägning!