Det märks att Patrik är tillbaka...

Publicerat: 2012-09-01 kl. 16:18:45

Familjen Pariola har ju som bekant haft lite semester från träningen i samband med tillökningen i familjen. Nu när det lilla miraklet dock letat sig ut ur Jennys mage så är Patrik tillbaka på träningen med sin iPad - fylld med hero-wods)...
 

En förbannat söt liten krabbat!
Igår körde vi en WOD som vi var överens om var den värsta någonsin(!):

On the minute...
1: 5x Powersnatch (60 kg)
2: 5x Bar-facing burpees
15 minutes...
 
Därefter: "Holbrook"
10 rounds:
5x Thrusters (50/40)
10x Pull-ups
100m Sprint
1 minute rest...

Vi körde inomhus, vilket innebar att vi körde fem korta sprintar med touch med båda händerna bakom en linje vid varje vägg. Ooooootroligt slitsamt kan jag säga! Jag gick i mål på 19:36, vilket innebär effektiv tid ca 9½ min och det är jag nöjd med, för det var oerhört jobbigt!

Julius var nog den som tog mest illa vid sig... Han var inte människa på över en timme... och då hade han trots allt fått i sig en banan, en recovery bar, en kopp kaffe och en bit kaka uppe i receptionen efter passet! :-)

Idag var det således dags för nästa pass:
Warm-up: KB-komplex (rysk sving, high-pull, clean & jerk) x3, 20m sprint, 5x overhead squat, 20m bearcrawl/broadjump... Fem varv.

Sedan "Bradshaw":
3x HSPU
6x Deadlift 100/70 kg
12x Pull-ups
24x Double-unders...

Som alla vet ser jag ut som en pansarvagn när jag hoppar hopprep, men sedan jag investerade i ett nytt, eget hopprep av hög kvalitet har det gått mycket bättre. Innan kändes DU's som en omöjlighet, men nu börjar jag åtminstone komma upp i ett antal ihållande som inte är alltför pinsamt. Sluttiden blev 28:48, vilket är en dålig tid, men då double-undersen var ett evigt kämpande för mig så får jag vara nöjd. De tar sig åtminstone.. som Patrik sa till mig efteråt: "Om du inte gjort 19-22 unbroken på dina två sista varv så hade jag fan slått dig!"... Patrik jobbar trots allt på en skola och är ju på så sätt väl införstådd med konsekvensinlärning! :-)
 

Från målgången på 5 km Buddy-carry! :-)