Ibland tänker jag inte alls!

Publicerat: 2012-06-19 kl. 22:27:40
Igår (Måndag) var jag ledig och all fokus låg på CF.

Morgonpasset blev Fran och jag känner mer och mer hur min kropp motsätter sig den här typen av träning. Ca 75g kolhydrater/dag nu går inte alls ihop med den energikrävande träning som CF innebär, åtminstone om ni frågar mig.

Kvällspasset var "J.T":
21-15-9 av:
Handstand pushups
Ring-dips
Push-ups

Gav verkligen axlar, bröst och triceps en rejäl match måste jag säga! En av få WOD's som verkligen gjort mig muskulärt trött före "flås-mässigt"-trött :)

Efter "JT" gick jag upp i gymmet och fortsatte köra lite högreps ben.

Idag när jag entrade gymmet efter arbetspassets slut var tanken att köra clean & jerk, men då träningsvärken i benen var så pass illa så bestämde jag mig för att köra axlar, med fokus på just jerk... Smart, med tanke på hur pass mör jag var i axlarna efter måndagens pass!?

Nåväl, måndagens pass gjorde sig påmind och jag fick stanna på 100 kg i stöt då det började kännas lite labilt i axlarna.

De senaste dagarna har som sagt varit väldigt matta... jag går in i perioder av fullkomlig trötthet och vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det. Jag borde definitivt inte köra mer CF-träning fram till AF, då det inte fungerar med kosten jag just nu måste följa, men samtidigt måste jag bättra på min teknik inför nordiska i CF i September... Ack, ack, ack...

Imorgon tänkte jag faktiskt ha en lugn dag med aktiv vila, så en lång morgonpromenad följt av en kväll vilandes i soffan är planen... det kanske hjälper? :)


Min kropp bara SKRIKER efter tonvis av kalorier just nu!!! :(

En ovanligt trött dag...igen(?!).

Publicerat: 2012-06-16 kl. 21:42:10

Varit oerhört trött idag, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på hur sent jag kom i säng igår, kombinerat med att jag alltid sover dåligt efter att ha ätit en massa kolhydrater!

Trots detta började jag ladda med en halv dos insanity och en celsius ca 30 min innan min lunchrast. När rasten väl kom så rusade jag från jobb till gymmet (ca 1 km) körde 20 st roddintervaller (30 sec arbete, 20 sec vila) sen rusade jag tillbaka till jobb, snabbduschade och slängde i mig 30g complete och 200g nötfärs 5%.

Till slut slog klockan 17.00 och dags för andra halvan av insanity-dosen, traskade genom stan till Oasens City (Oasens "extragym" som är öppet dygnet runt med tag) och körde ett helt okej bröstpass!

Så nöjd med att jag lyckades med båda passen trots att jag kännt mig som ett ålderdomshem! :)

Nu 30g sloow och en dos zova sen ska jag se slutet av fotbollen under en filt i soffan... Finns en risk att jag kommer slockna och vakna upp i liggställning: räka i soffan imornbitti! :)


Lägesuppdatering

Publicerat: 2012-06-15 kl. 23:21:34
Av någon anledning väljer jag att uppdatera bloggen just nu, efter Sveriges uttåg ur EM... Mindre genomtänkt kanske?

Det känns som om God Himself har örfilat mig...

Nåja, snart Sommar-OS! :)

Träningen då? Som sagt, Fitness5 är avklarat, nu får jag prioritera om.

Istället för att köra en hel del CrossFit lägger jag över större delen av min träningsfokus på AF-relaterad träning. Dvs hederlig styrketräning och lågintensiv cardio och mindre CF-träning som suger all glykogen ur kroppen!

Har känt mig oerhört sliten den senaste veckan, så promenader och all form av cardio har skippats och den enda träningen har varit tung styrketräning med lågt antal reps. Sovit ca 10 timmar per dygn och har trots detta varit tröttare och mer hungrig än någonsin.

Vikten låg på 84.1, så jag följer kurvan. Sju veckor kvar och räknar med en invägning på ca 79-80 kg.

Under gårdagen fick jag min sista dos av Rage Nitro och nu går jag över på Rage Insanity sista veckorna. Insanity har varken socker eller övriga kolhydrater och nu mot slutet får jag skära ner på alla sätt jag kan! :) Lite synd, då jag verkligen Älskar Rage Nitro och kör på den året runt, men jag hoppas att Insanity kan vara en värdig ersättare under två månaders tid! :)


1/3: Done!

Publicerat: 2012-06-11 kl. 12:16:03
Att träna inför tre olika tävlingar på samma gång har varit lite som att ha tre flickvänner samtidigt... Man har försökt att hålla det isär, prioritera rätt och ge alla sin tid, hålla isär lögnerna (!?) och roa sig med samtliga!

Till viss del har det fungerat, men i vissa läge har det känts som en enda stor röra och att det bara var en tidsfråga innan någon skulle örfila upp mig rejält!

Tävlingarna i fråga är:
• FitnessFive (Juni)
• SM i Athletic Fitness (Aug)
• Reebok Crossfit Fitness Championship Nordic (Sept)

Första är nu alltså avklarad och istället för att jag ska gröta på med en massa text om hur det gick så får ni här lite rörliga bilder:

Nu kör vi alltså vidare mot nästa delmål: SM i Athletic Fitness 2012! :)