Kanske dags att styra upp skutan?

Publicerat: 2010-09-21 kl. 16:03:40
För första gången under den här dieten har jag börjat bli obeskrivligt hungrig!

I normala fall har mina två stora måltider hållt mig mätt under hela dagen men ganska exakt för två dagar sedan så är det som att kroppen blivit som en svamp och suger åt sig all mat och näring, vilket resulterar i att jag 1-2 timmar efter ett mål är vrålhungrig igen!


Efter tränings-måltiden. Mer än vad många hade fått i sig, men mindre än vad min mage just nu nöjer sig med!

Det är i såna tider man är glad att man har stöttande folk runt omkring sig. Vi behöver inte nämna några namn, men vi kan kalla honom Julius. Som igår på gymmet, efter att jag berättat om att jag kände mig låg och hungrig, säger (han kör samma diet som mig):
-"Ja jag tog ett fuskmål igår.. hade ingen kyckling hemma så jag tänkte avafan, så jag körde ner och tog en kebabpizza och lite choklad."... Jag gillar att han verkligen tog lite choklad efteråt också, som om pizzan inte var nog!

Ett motmedel mot detta är att jag nu börjat köra på PWO. Innan räckte det med maten för att hålla mig full av energi men nu känner jag att det kan behövas med en Pre-workout i form av KCG R2 Extreme. Fairing all the way!


En fairing Fan-art! ;)

Dessa två dagarna har också fått mig att tänka om mycket vad gäller träningen. Andy har ordinerat korta, hårda, intensiva lågreps-pass för att inte tömma glykogenet. Med dessa veckornas facit i hand har jag kanske låtit sinnet styra träningen lite och kört för många set under en lång tid. Hädanefter ska passen kortas ner kraftigt. Som sagt, korta, intensiva, tunga, Klar!

Det är bara på det ikväll igen! :)

Bild från dagens pass!

Publicerat: 2010-09-18 kl. 21:11:37



Kommer med ett ordentligt inlägg senare! Nu ska jag ut i lördagsnatten! :)


Guldfågeln, where did you go?!

Publicerat: 2010-09-14 kl. 00:45:34

I skrivande stund avnjuter jag lite te (metrosexuell som man är) i en mugg som egentligen är tänkt att användas i pensionärsdagarna när jag sitter på äldreboendet, desperat försökandes förföra damerna:


-"En gång i tiden damer, då var jag tight!"

Nu har jag gjort lite nattpass på jobb och återgår nu till den vanliga dygnsrytmen som vi dödliga är vana vid!

Kände mig som en fyrbarnsmamma nyss hemkommen från Toys R' Us med familjen när jag var klar med nätterna!

Såg fram mot idag då Desi skulle komma ner och hälsa på i några dagar. Desi som nyss kört SM i AF känner att hon har mer att ge och kommer därför köra vidare fram till Decembercupen. Tanken är att hon denna gången ska vara i ännu bättre form, något jag hoppas kunna bidra lite till.

Så idag fick det bli ett Rygg & Biceps-pass uppe på oasen. Jag hade äntligen kommit på en lösning till mitt problem vad gäller hantelrodd. Är inte riktigt nöjd med hantlarna som slutar på 62kg utan tog med mig min goda vän Mr. Silvertejp upp idag. Det hela slutade med ett hemmabygge á 2x5kg på vardera sida om hanteln. Blev bra roddar! :)

Väl efter passet styrde jag och min vapendragare Julius skutan (saaben) mot Willys för att fylla på mitt kycklinglager. Då jag har en frys i samma storlek som ett smurfhem så får jag inte plats med så många kilo åt gången. Väl vid frysdiskarna inser vi båda att de tagit bort guldfågelns frysta kyckling och börjar därför febrilt och otåligt att leta efter en ersättare.

Av 4-5 olika frysta kycklingfiléer hade samtliga blivit förmarinerade... Generation fat, ge mig råa kycklingfiléer! Är det för mycket begärt?! Jag kunde inte låta bli att utbrista "Amen vafaaaaaaaan.... Amen hur svårt ska det vara!?... Men kom igeeeeeeeeeeeeeeen...".. "Kommer igen på onsdag" var svaret personalen gav mig. Hmpf.

Klen tröst när jag kommer ligga och kallsvettas i mardrömmar fram tills dess!

Dags att uppdatera kosttillskottslagret dessutom. Inte använt någon PWO på 2-3 månader så känner att det nu är dags då jag börjar bli en gnutta hängigare.

 

Ka-tjing!

Avslutar med en dagsformsbild, 88,2kg imorse. Lägsta hittils under diet:


8,5kg to go! go go!

Hoppas ni alla sover gott, för det hade jag tänkt göra nu! Over and out! :)


Det krävs inte mycket...

Publicerat: 2010-09-09 kl. 14:26:31

Att hitta nya ådror på kroppen under diet är som att hitta den där sista gifflen i botten på påsen som man trodde var slut...


Morgonvikten ligger numera på 88,8 kg. Alltså 9 kg till som ska bort (Ja andy, sätt nu inte espresson i halsen!)

Jobbar natt denna veckan vilket innebär att jag käkar mitt första mål vid 12.00, tränar vid 14.30 och sen äter mitt sista mål vid 16.30. Så när man går av kl 07.00 på morgonen och går hem och lägger sig så kurrar magen likt en liten leopardunge fullproppad med rohypnol.

I samband med att man börjar komma lite i form så är det väl dags att man börjar se över möjligheterna att visa sig i linne bland vikterna. Så får helt enkelt ta en trip in till Budo och Fitness imorn för att införskaffa något man ser vältränad ut i!

Influerad av Andy och hans fitnessatsning så gav jag mig på att försöka göra korreka dips igår. Hamnade på ca 35 (garanterad med flertalet felaktigt utförda) och gjorde sen en 11a dips med +50kg i bältet. Kul att börja blicka mot en tävlingsform med mer betoning på tävling!

Men first things first, vi kör en sista gång på 100% flex och show innan vi tar oss ann Fitness! :)

Verkar vara många som läser bloggen (så länge jag uppdaterar den!), vore kul om fler ville kommentera dock! :)


Diethjärnan slår till likt en cricketkula i revbenen!

Publicerat: 2010-09-07 kl. 15:51:58

Då var det alltså Fitness SM i Säffle, av alla ställe, som gick av stapeln i helgen.

Jag kände givetvis att jag var tvungen att ta mig dit för att stötta Andreaz i hans Fitnessdebut.

Att sätta sig i bilen 03.00 utan någon sömn under dagen för att köra till Säffle var väl kanske inte det smartaste beslut jag fattat. Gav upp efter ca 5h när jag efter diverse gånger var på väg rakt ut i geografin, Julius avlöste mig.

Väl framme, energisk som en viril hamster (NOT), fick vi åtminstone se en brutalt bra klass i -180 Fitness Herrar.
För mig och så många andra var Andy överlägsen segrare i fysikronden men hamnade på någon vänster så långt som på fjärdeplats. Det får en klart att fundera över hur reglerna egentligen är. Här tror man att man vet vad domarna söker men har ack så fel. Känns förvirrande inför min framtida fitnessatsning 2011-2012. Som tur är fortsätter Andy att forska vidare i ämnet... We want the truth!


Whiggas samlade på läktaren inför hinderbanan!

 
Dietbordet                                  Missnöjd efter Andys chins!


Desiree (4a från vänster!). Riktigt bra tjej, som kommer bli ännu bättre!


Andy (mitten) med snyggast fysik.

Vikten ligger numera på 88,6. Med andra ord så närmar sig topmodel-formen!

Försöker dock att inte titta så mycket på vikten utan mer på spegeln och formen i övrigt och den ger mig bra vibrationer! Upptäcker nya ådror dagligen och det känns som att jag bara glider igenom denna dieten. Känner mig lugn och harmonisk och njuter av varje dag. All cred till Andy! Hade det inte varit för hans sätt att visa mig nya sidor av en diet så hade det nog varit sista gången jag tävlade iår.

Idag hann jag även med ett besök hos min kära mormor. Redan igår när jag ringde för att förvarna om min entré så säger hon "Jamen vad bra, då har jag pannkakorna klara när du kommer!" (Jag, som då försöker tona ner att jag går på "tråkig diet" igen säger:) -"Ehm, alltså, nej det behövs inte.. svart kaffe blir bra!"

När jag kommer dit står det givetvis en stor laddning pannkakor med sylt och grädde och väntar, varpå jag fick lägga korten på bordet. "Aja jonas, en liiiiten liiiten pannkaka kan du allt äta!". Kära mormor förstår verkligen det här med diet! Hon fick dock Andreaz kontaktuppgifter så han kommer faktureras på äggen, grädden och sylten hon införskaffat, samt psykiskt lidande.

Jag nöjde mig mer än väl med min kyckling och ris när jag kom hem! :)

Ledig som man är, så tänkte jag nu försöka hitta någon god te-sort som jag kan dricka under min fasta. A har kommit med sina tips och jag får väl gå på den linjen.